Levertijd & Verzenden

Levertijd & Verzenden

Jouw bestelling wordt binnen 2 - 4 werkdagen verzonden. (let op: werkdagen zijn van maandag tot vrijdag). Voor gepersonaliseerde items is de levertijd 2 - 5 werkdagen. De bestelling wordt geleverd door PostNL. Helaas hebben we geen invloed op de snelheid van de bezorging.  Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestigingsmailtje met track & tracecode. 

Uiteraard proberen we de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Indien er een andere levertijd geldt, zal dit vermeld worden in de omschrijving bij het product.    

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@kleinefrum.nl. We proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden binnen 24 uur. In verband met drukte lukt dit helaas niet altijd. In het weekend word je mailtje minder snel beantwoord.

 

Tarieven

De bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd.  Het standaard tarief voor brievenbuspost van PostNL met Track & Trace code is €4,10. Bij het bestellen van meerdere artikelen of artikelen die niet in door de brievenbus kunnen worden geldt een tarief van €6,75 bij PostNL met Track & Trace code. Verzenden naar het buitenland? Informeer naar de mogelijkheden (info@kleinefrum.nl)


Bijzonderheden

Is er haast geboden bij het pakketje of een andere bijzonderheid? Dit is mogelijk. Maar mail even van te voren om te kijken of het haalbaar is. Mailen is sneller, want de opmerkingen bij de bestellingen lezen we niet altijd direct. We doen ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden.

© 2022 - 2024 KLEINE FRUM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel